Kuuma ja kostea ilma iski vasten kasvoja kun astuimme lentokoneen portaita alas. Lento oli mennyt letkeissä tunnelmissa pelleillen muiden matkustajien kustannuksella.

Mats oli meitä jo portilla vastassa halauksien kera. Ai että se olikin syötävän näköinen. Siniset silmät vilkkuivat ilkikurisesti ja tyylikkäästi leikattu sänki päivettynyttä ihoa vasten...huhhuh! Täytyy tähän väliin kertoa että meidän ja Matsin välillä ei ole ikinä ollut mitään sutinaa..suhteemme on ollut aina siskoveli-asteella. Ja näin olemme sen halunneet pitääkkin.

Mats sanoi, että on järjestänyt meille tervetuliaisbileet talolla illalla. Haluaa tutustuttaa meidät ystäviinsä. Nyt äkkiä autoon ja talolle ja valmistautumaan iltaa varten.

Talo oli sellaisessa rinteessä kahdessa tasossa. Ihan mukiinmenevän näköinen, tilava piha uima-altaineen. Saimme molemmat omat huoneet talon yläkerrasta. Vaihdoimme äkkiä bikinit päälle ja ryntäsimme altaalle. Mats toi sinne ison kannullisen Sangriaa ja rupesimme vaihtamaan kuulumisia. Juttelemista ja naureskelemistä riittikin pitkästä aikaa. Sangrian myötä aloimme myös päästä lomatunnelmiin.

Mats sanoi käyvänsä asioilla ja että meidän täytyisi ruveta valmistautumaan illan kemuja varten. Vieraat tulisivat jo tunnin päästä. Nyt täytyy laittaa vauhtia töppösiin!

Väkeä tuli tasaseen tahtiin ja tunnelma oli leppoisaa. Iloista naurua kuului sieltä täältä. Muutamia mielenkiintoisiakin miestuttavuuksia illan aikana löytyi ja hykertelimme, että tästä taitaakin tulla aika antoisa loma. Viini virtasi ja jossakin  vaiheessa Maire jo hyppäsikin pöydälle tanssimaan. Mairen mukaan hyppäsi Simon, joka on paikallisessa sukelluskoulussa opettajana. Maire ei pitänyt tätä ollenkaa pahana vaan jatkoi tanssia Simonista kiinni pitäen. Sofia lähti hakemaan lisää juotavaa ja kohtasi keittiössä australialaisen Kevinin, hän on Matsin työkaveri paikallisessa yökerhossa. Kevinin katseessa oli sitä jotain.